Snart är det vår tur (i alla fall för de flesta av oss)

Det känns som om vi ska ta studenten i år. Någon som håler med mig? Jag menar, det känns väldigt nära, och det är det också. Ett år kvar sen är man arbetslös (skratt) Sen vill jag resa och jobba innan man börjar läsa igen.
Men det verkar så kul att ta studenten, men också sorgligt. Man skrattar, dricker, har på sig sin hatt och dansar på ett flak.

Jag såg en rolig grej härmodagen, närnmare bestämt i onsdags då jag var på min käre kusses (kusins) student. På avenyn kryllade det såklart av studenter i bilar och på flak som dansade och var glada. Då fick jag syn på ca 20 japanska eller kinesiska turister, och jag tror ni förstår vad de gjorde; fotade såklart.. Det såg oerhört komiskt ut; tänk er scenariot med ett full lastat flak med fulla människor och massa turister nedanför, som skrattande, men förundrande, knäppte kort efter kort efter kort. Undrar om de förstod någonting.

När jag tar studenten vill jag ha ett flak, eller i alla fall något stort och öppet. Det verkar inte särskilt roligt att ensam sitta i en vanlig personbil och sjunga; "för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenteeeeen-fy fan vad jag är bra!"

Jag och Gabbi pratade om detta häromdagen att vi på riktigt blir rörda när vi ser studenterna. Kanel var helt oförstående i frågan. Men det är ett stort steg att ta studenten; ännu ett steg ut i vuxen världen:) Jag kände mig i alla falla rörd när min kusin gick ut på deras gård och sjöng och såg allmänt glada ut.
Jag är ändå ingen sådan person som gråter floder åt sådant här egentligen; jag fällde inte en tår när vi slutade nian. Men sen tyckte jag ju inte att vår klass var urkul heller. Däremot vet jag att jag kommer en gråta en skvätt när man tar studenten. För då är man så gott som vuxen.
/Vetemjöl


Sweet dreams 2

somna in
sov gott
tänk på mig
jag kommer tänka på dig
vila ut dig så du känner dig stark
imorgon behövs du
för många för dig
för din framtid ligger öppen för dig
ta vara på den
den kommer och går
tänk på sömnen du får
tänk att du har det bra
för det har du idag
du är här för mig
jag kommer alltid vara det för dig
jag stannar tills du sover
jag vill att du ska känna dig trygg
somna in
sov gott
tänk på mig
jag kommer tänka på dig


Sweet dreams

Till att jag nästan aldrig fyller ut bloggsidan är att jag aldrig vet vad jag ska skriva. Ni skriver om så bra saker och det är då man börjar fundera. det jag är bra på är kanske inte att srkiva utan att fylla ut hella bloggen med en massa bilder så här kommer den första bilden jag hittade när jag sökte på arg utan någon anledning alls:

image120

Ga en fortsatt bra dag, eller natt eftersom ni kanske sover nu eftersom det är 6 minuter kvar på detta dygnet. En dag du aldrig kommer att få uppleva igen under hela ditt liv. Tänk på hur du kunde ha förändrat den! Tragiskt tänkande va?
Sweet Dreams.
Kanel

Lördag

image119

Hej på er alla!

Angående på lördag, der blir middag hemma hos Paulina vid 6 tiden. Ni tar Grön express till mölnlycke och åker till violinvägen. Det är några hållplatser efter mölnlycke terminel har jag för mig. Var ganska finklädda.
Vi har inget planerat till senare på kvällen, men det löser sig...
Förhoppningsvis blir det bra väder och en fin solnedgång :)

Vi ses då!

Pirr i magen

image115

 

Hej flickor! Idrottsdagen var inte jätterolig idag, jag får alltid illamående och flimmer framför ögonen nr jag minst vill ha det som idag! Dom andra gångerna jag har fått det har jag ätit för lite innan och dessutom varit grymt otränad. Men jag kom på en sak, när man känner sig som kassast så ska man tänka på saker som gör en glad, så här har jag gjort en liten lista på just saker som gör mig glad;

Att skratta så att man får ont i magen
Långa samtal med kompisar
Kramar
Träffa nya människor
Söta SMS
Kyssar
Hästar
Kläder
Snygga killar
leenden
Alla människor man tycker om
träning
Skvaller
Solsken
Regn (ibland)
Godis
Hundar
Lördagar
Sommaren
Resa
Hotellfrukost
När det är städat och rent (SAnT!)
Blogga
Bra resultat på prov
Sovmorgon
Fina väskor
Äta glass i solskenet
Bada
Julafton
Igelkottar


Uppdrag till er! Gör en också!

Puss puss Ägg


 


Vetemjöl is making money:)

Hej i solskenet! Vetet jobbar för fullt den här helgen och det är riktigt kul! Just nu har jag barnkalas och då är det mycket att göra; blåsa ballonger, duka, laga mat, svara på föräldrarnas frågor, ställa fram drickor och massa mer. Det är också alltid någon som inte är helt nöjd; en pojke gillar inte kolsyra och vill ha festis och när jag tror jag ställt fram en jättegod festis med hallon och blåbär, sånt som jag tror man gillar i deras ålder är den fel och måste bytas till apelsin, inget annat. Om inte apelsin finns funkar möjligtvis någon annan gul fetsis. Haha barn är så envisa fast på ett bra sätt. Vad har jag mer gjort idag..baguetter, smörgåsar, städat, tagit upp bokningar, vattnat banor och sålt olika saker..

Igår jobbade jag från klockan nio till sju, men jag var inte så trött som jag trodde. Idag jobbar jag nio till fyra, sen ska jag hem och fira mor min! Igår blev det lite Eurovision Songcontest fast jag orkade inte se hela..Perelli var däremot bra men det gick ju som bestämt inte lysande på placeringsfronten..Annars tyckare jag Danmark, island, England och Turkiet var bra. Azebaijan var också lite roliga. Tyvärr missade jag Ryssland.
I alla fall i morsdag present ska min mamma få en Pandora berlock, ni vet sådana där jag har , i form av en resväska som det står bla Paris och Danmark på. Den var jättesöt och den passar bra!
Hoppas alla haft en underbar helg! Det var kul i fredags tjejor!
Nu har jag en timma kvar att jobba och den kommer bestå mest av att duka av och sätta igång diskmaskiner. Imorgon är det monday och idrottsdag på MAIK vallen från nio till halv två. Kanel om du läser detta, ska vi ta sällskap? Däremot kommer jag inte vara där hela dagen, min läkare vill träffa mig imorgon då jag haft ont i min mage en del fram och tillbaka efter operationen. Hoppas det går bra. KRAM på er flickor så ses vi snart!/Vetekornet

Idag idag

Snart sommarlov flickor! Bara två skolveckor kvar och sen är det över, jag kommer alltså aldrig att gå ettan igen (eftersom jag gått den två gånger så känns det lite konstigt haha) Sommarlov betyder sola, bada, slappa, jobba, resa och bara njuta. Denna sommaren kommer jag förmodligen inte ha en tråkig sekund och det betyder också mykcet för på sommaren ska man inte ha tråkigt!

Puss från ägget

(hittade en dikt iaf jag tyckte var lite kul, FJORTISDIKT :P: Drömmer om brännvin, Drömmer om gin, Vakna på morgonen Full som ett svin Kliver ur sängen Ramlar omkull, Hur fan kunde jag Bli så jävla full?)

Med hjärtat i halsgropen (ägg)

image113


"Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna, kan ej dö.
dess namn känner du nog igen
äkta vänskap heter den"




Cardemumma und das Ägg

image112

Jag hittade en liten oupptäckt skatt från längesen.

What happens in Vegas

Igår var jag och yngsta syrran och såg på "What happens in Vegas" och vad bra den var!!
Gå och se den! Filmen handlar om Joy som precis blivit dumpad och om Jack som fått sparken på sitt jobb av sin egen pappa. Båda åker till Vegas för att fly vardagslivet, när de träffar varandra under en minst sagt onykter kväll...

Dagen efter vaknar Joy upp med en ring på vänstra ringfingret, men det är inte nog med det.
Joy lämnar av misstag en 25-centare vid en spelautomat och Jack spelar på den- och vinner en jackpot på 3000000 dollar! Frågan är vems pengarna är? Jack hävdar att det är hans men då kommer Joy med motrepliken; "What`s yours is mine, remember"? och så visar hon upp vigselringen...:)

Filmen var en romantisk komedi och var verkligen väldigt kul! Det var inte bara skådespelarna Cameron Diaz och Ashton Kutcher som gjorde ett bra jobb utan birollerna var också väldigt roliga.
En lättsam film och gillar man filmer som t ex "How to losse a guy in 10 days" så tror jag man gillar den här!

Vad gjorde ni i lördags tjejor, lagade mat och hade myskväll? PuSs OcH kRaM vEtEmJöLeT

kutcher rollin
Här på väg till parterapin kastar Joy apelsiner på Jack...

Vetets marockan (inlägget handlar lite om sånt ägget och jag pratat om eller hur ägget?)

Ni vet väl att vetet ska fira jul och nyår i underbara Marocko i år? Blir JÄTTEkul att åka tillbaka, vi ska bo på samma hotell. Den här gången är resan 2 veckor och vi har bestämt oss för att bland annat besöka häftiga staden Marrakech. Jag tror jag berättade om marockanen där som blev lite förtjust i mig?Han var rätt snäll, lämnade röda rosor och så utanför hotellrummet. Vi har pratat någon gång på msn, vilket är lite svårt eftersom våran engelska skiljer så åt. Nu har vi precis haft ett litet samtal och sådana här saker skrev han idag ungefär:
-I miss you verry much, can you send me some pictures please? Can I speak to you? Han skickar också röda rosor och pussmunnen på msn. Vet att ägget tycker detta är skoj och läsa eller hur?hahaha.

Ville bara skriva lite om detta, tycker det är lite hmm...kul?annorlunda?så osvenskt?
Måste ändå medge att det där med röda rosor utanför hotellrummet är rätt fint, speciellt eftersom att jag höll i en röd ros första gången han började prata med mig. I alla fall detta var det senaste ur mitt liv från de past 20 minutes. By the way, kanel: LOST! Vad säger du, allt blir bara rörigare och rörigare, fler gåtor och inga svar på något. Hur ska det sluta egentligen? Jaja, vi ses på fredag hoppas jag?!? Med en ny person i gänget, en tyska! Hoppas mina kunskaper sen högstadiet kommer väl till pass(kan inte precis påstå att jag kan så många meningar men jag förstår nog en del om hon bara pratar l å n g s a m t) Imorgon ska jag spela tennismatch förresten, önska mig lycka till!PUSSSSS och KRAM till er!


Imorgon, imorgon



Panik, panik, imorgon ska jag till Säve och hämta Josephine. Om ni inte redan visste det så ä jag inget MVG-barn tyska. Jag har inte mycket till ordförråd när det kommer till tyska och vet ni vad jag kommer göra åt detta? jag kommer blanda tyska och engelska (det kommer bli mest engelska, eller vänta det kommer typ bara att bli engelska...och Josephine är inte jättebra på eng..ojojoj) Så vad ska jag göra, ska jag bära med mig en liten ordlista i bakfickan?

Jag har hört att man bara äter tysk korv i Tyskland, dom här uppe ser inte alltför mysiga ut, om jag måste äta såna här hela tiden vet jag inte vad jag gör...

På fredag ska jag och Jossan göra ngnting med några av er iaf, på lördag ska vi till Liseberg och på söndag ska vi kolla på älgarna i slottskogen med Hanna och hennes tysk Jonas! Schema :)

pusspuss

Thank you

image111

          Detta är vad ni betyder för mig
  • En vän är en person som kommer nära när andra försvinner (Walter Winchell)
  • It´s the li´l things you do that mean so much to me
          Love you

...du är min prinsessa, älskling jag hoppas att du blir glad....



Ni får absolut inte komma efter!!! Sommarens bästa och mest populära låt!!!
Philip Hovensjö!!!! Jag blir nästan kär. Han syster är söt så in i helvete men jag vet inte ännu om han är nåt att hänga i julgranen. Han är min i så fall!!!

Pärlsocker

Ps. Jag är på ett sjukligt fest humör....Någon som är på?

I adore him!

image109
Jag känner med ägget! Jag har så mycket att göra och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Redovisning imon. Ett prov i övermorgon som hela betyget i naturkunskap grundas på. En uppsats i överövermorgon som hela betyget i studiekunskap grundas på. Jag har minst sagt övermycket att göra. Och samtidigt vill jag träna. Allt hinns inte med! Sen måste vi gå och bada någon dag också. Jag har ännu inte tagit årets första dopp.
Mucho liebe!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mis hermanas!

Ångest och pluggplugg



Jag Blir så trött på allt vad skolan heter, jag längtar och väntar tills jag blir vuxen och får ett jobb så att man slipper prestera (okej det där funkade inte, jag är ju fortfarande inne på mäklarlinjen...då måste man prestera för att tjäna pengar!) Okey skit i det jag sa innan, tänk om man skulle leva hela sitt liv som vi faktiskt gör just nu, herrjössesamalia! Många får ångest när helgen kommer eftersom man inte gjort så bra som man kunnat, tänk vad mycket det måste ta på kroppen! Men ja som sagt jag längtar och väntar tills den tiden då mina gymnasiebetyg inte är värda någonting längre! Fast då kommer jag nog att längta tillbaka hit...

Pusspuss jag hjärta er / Ägget

Sommarn är häääär!

  • Nu måste man väl kunna säga att sommaren är här? Det har varit över 20 grader hela helgen och jag har suttit ute i solen hela tiden, faktiskt så har jag vandrat runt i bikini på altanen, men inte utan att ha känt mig äckligt blek.
    Men det har ändå känts helt underbart att ha sommarkläder på sig! Nu gäller det bara att ta första doppet, det längtar jag till. Min yngsta syster, He, är helt galen var det gäller det. Hon badade för typ 2 veckor sen när det var 7 grader i vattnet, och det låter ju jätteskönt. Hi däremot har ju varit i Nerja, Spanien, på träningsläger, är brun och fin och har ju badat i Medelhavet, kan tänka mig att det är lite varmare där. Mina parents var i Skåne och Danmark över helgen med ett par vänner och mamma berättade att även hon nu har badat. Då var det 15 grader, inte kallt men absolut inte "sommarvarmt". Hmm, jag funderar på när jag ska våga bada, men om jag ska vara ärlig måste det vara ett par grader varmare än 15..eller vad säger ni? Nu kan man lika gärna hålla till i solen tills vattnet är lite mer uppvärmt. Men jag hoppas verkligen att det blir en fin sommar i år, inte så mycket regn som förra året! Det vore så härligt, vi bleka svenskar behöver mer sol och mindre snö för tillfället.
    Kanske ska man köpa ett par såna här shorts till sommaren..haha.

    Shorts okända, men flip flop från Miss Sixty
    Tecken på att sommaren är på väg:
  • Det börjar bli varmare för varje dag som går
  • Det är ljust även på kvällarna
  • Man ser folk som har strumpor i sandalerna:)
  • Vi ser att alla plötsligt klär sig väldigt olika, vissa har t-shirt medans en del har jacka, svårt att veta var gränsen går.
  • Alla är jättebleka där de går i sina shorts, men nånstans måste man ju börja!
  • Der blir kö till glasskioskerna
  • Det stinker svett på spårvagnen
  • Djuren får vårkänslor/sommarkänslor och är mer ute än inne, (såg inte till Sigge på nästan hela helgen)
  • Man tar sitt första dopp
  • Man blir rödbränd efter första solningen
  • Flip floppen åker på- alla älskar dem.

    Jag vet inte riktigt vad jag ville säga med det här inlägget mer än att  jag är glad att sommaren är på väg!
    Hoppas alla får en kanon vecka så ses vi snart! PuSsPuSsPuSsPuSsPuSsPuSsPuSs VeTeMjÖl

BK och Biblar



Idag har suttit med ungefär sex stycken olika biblar varav fem barnbiblar och jag måste säga att jag är grym på detta. Att jag suttit här vid datorn i över 12 timmar ger resultat :) Vi har ungefär 10 biblar hemma eller det är nog föresten mer...bra att ha när man tex har Bk-prov..

image108


Imorgon ä det tre mån kvar till mallis! 

Dags för smöret

Nu är det på tiden att jag skriver något i våran blogg. Jag har ju bara lagt in ett inlägg sedan vi startat detta. Fy på mig :P

Nu sitter jag faktiskt på lektion, har skoltidning och det riktigt tråkigt. Jag har precis gjort klart min artikel i. Det blev faktiskt riktigt bra. Skrev om min resa till palestina år 2000. Sen har jag gjort en snygg layout på ett uppslag i tidningen. Den kommer ut om ca två veckor, då en viss person fyller år, hihi. Det sorgliga är att vi ska ha prov då, men men, det löser sig alltid.

Annars då, hur har ni det? Har inte pratat med er på ett tag. Jag tror att jag glömt att svara på vetets sms här om dan om något på lördag. Tyvärr kan jag inte kommma, ska fira morfar som fyllde år igår. Sorgligt att man ska behöva göra matte nationella på hans födelsedag (han fyllde år igår). Men, jag o två friends firade att det var över med en jätte glass efteråt. Detta betyder inte att jag brytit mitt löfte med att inte äta godis innan sommarlovet, utan vi tog dagens fredagsfika igår istället.

Nu ska jag väl ta o försöka hitta på nåt att göra med min artikel eller någon annan nytta. Saknar er alla!!
// Det efterlängtande inlägget av Smöret :P


PUSSOCHKRAM

image225
Den här bilden föreställer (från vänster) Kanel, Helena och Vetemjöl på Valborgsmiddag.
Tänkte det var kul att lägga in en bild, då vi kanske har för få av dem:)
Här är vi hemma hos Kanel och är sådär äckligt mätta efter många tallrikar mat.
Pussochkram så länge till mina fina vänner!/vetemjöl

Isabelle Karamell (Undra om L blir överlycklig nu)

  • #3 Jasså du har en ny flickvän? Nej, det har du inte. Inte förrän "in a relationship" dyker upp på Facebook. Först då kommer folk att reagera/acceptera det. Tills dess är "din flickvän" lika öppen för allmänheten som snabbmatsrestauranger. Med dubbla drive-in kassor.

  • http://www.mentalsjukhuset.blogspot.com/ måste ni gå in på snabbt! Tyvärr är Vigge är tyst som graven själv i verkligheten, men jag tycker om alla Marcus kompisar och speciellt honom. Han är rågó och hans nya blogg likaså!!! PR javisst! Men jag har en långtråkig håltimma och klagomål har framförts från Vetemjöls sida, vi måste blogga mer!
    Idag ska jag träna också, duktigt va?
    Puss Puss Pellerin


    Sommarjobb med Grislisa!



    Det blir jag och grisen Lisa i sommar (YES!) Visst kan se likheter mellan mig och den här fjärtisen? Jo vi har båda ett jättetryne som ääälskar att lägga oss i och säga saker som vi inte borde (eller oftast gör i det bara även om vi vet att det får oss att framstå som lite konstiga och klumpiga)

    Pusspuss /Ägget med sommarjobb och jättetryne :)

    hello mates

    You really don´t want to be allergic!
    A lots of hugs and kisses and take care until we met again.
    Cashmere Mafia tonight, don´t forget!
    ( Why english? Homework...)

    image107



    /cinnamon

    Hejhej

    image106 

    Nu sitter jag här och skriver och skriver. Idrott motion och hälsa heter boken, det är en väldigt rolig bok, det står te x "Det är viktigt att man använder rätt mängd kraft när man tex smeker den man älskar. Använder man för mycket kraft blir kanske inte relultatet det som avsågs. Använd bara så mycket kraft som behövs!"
    hihi, han jeppen som har skrivit boken jobbar på hvitfeldska, så roligt ju.

    Kan berätta att kära 4hAnnica inte vill ringa och jag msåte ha pratat med henne senast på fredag eftersom det är ngnting med Italienresan o så.

    Jag försöker vara positiv nu, jag har ungedär tusen prov kvar innan sommaren kommer, jag har kanske föresten inget jobb i sommar (då kan vi hoppa sommaren!)

    Usch och fy /L



    Hej hopp i solskenet

    Nu sitter jag och Anna Animal i datasalen, har precis haft naturprov om Ljus och Ljud, hur kul som helst:) haha, dröjer ganska länge tills nästa lektion då det är spanska! Kommer ni ihåg Pärlan och Cardemumma, våra spanska lektioner vi hade tillsammans? haha, det känns som väldigt länge sen...

    Ville tacka Kanel, pärlan och ägget för i lördags också- alltid lika kul att umgås, och såklart äta Ben and Jerrys. Pärlan hade något bra citat om dem.. hmm.. hur var det nu..? Översatt till svenska ungefär: "De enda män som förstår kvinnor är Ben och Jerry", eller hur var det Pärlis? Det tyckte jag var kul i alla fall.

    En annan jobbig grej idag; vi har konditionstest på gympan, en 5 km lång slinga. Jag har i coh för sig sprungit en del det sista, ca 2 ggr i veckan, även om det denna veckan bara blev 1, men då springer jag kanske 4 km. Det blir sån press nu också. Man får göra sitt bästa, och jag är ju inte dålig precis men jag vill ju ha MVG!!:)


    Här är en fin bild förresten, från Mallorca såklart, namnet på bilden var ;"sola och bada hela veckan lång" och det är väl det vi ska göra va?:)
    En annan grej-jag tycker ni ska uppdatera och skriva mer på bloggen, nu har det varit mycket Vetemjöl det sista:)
    Puss tills vi ses nästa gång! /Vetis


    Valborg

    Hej hopp alla glada!
    Vilken trevlig valborg jag hade igår med Gabriella, Helena, Ägget och Kanel!
    Det började med att vi gick och handlade mat till den utsökta middagen vi hade senare under kvällen. Sedan gick vi hem til Gabbi och bytte om och sådär. Sen var det cortegen! Jag måste säga att den var väldigt bra i år, många roliga bidrag, de är grymt duktiga. Efteråt åkte vi hem till Gabbi och hämtade våra saker och åkte sedan hem till Kanel och lagade en härlig middag. Det blev en kycklingpastasallad- hur god som helst, och Kanels hemlagade Tzatsiki, och till efterrätt Kanels tryffelkaka med valnötter.
    Det blev en jättetrevlig kväll tycker jag:) Hur hade Pärlis och Smöret det? Förstår ju att Cardemummas Valborg inte var sådär jättekul kanske om man är magsjuk...
    Ha det så bra allihopa! STORA Kramar Vetemjöl

    RSS 2.0