Jag är magsjuk :(

/Cardemumma


härlig väder och dumma tankar..

Idag är det hur fint väder som helst! Det blåser lite för mycket och det är lite för många moln på himlen men om man bortser från det så är vädret fantastiskt. Det är jummet ute!
Dagen har flytit på och jag sitter och väntar på Ägg som kommer från en intervju snart. Den gick bra vet jag än så länge, och grattis!

Satt och tänkte igår på hur man bestämer en massa saker som man inte gör. Jag är en sådan människa som bestämer exagt samma ska varje söndag, skulle inte förvåna mig om det var runt samma tid heller.Denna saken invålverar massa småsaker som jag lovat att göra och att jag intalar mig själv att
-Nä nu ska jag verkligen göra så här och såhär.
Och att jag då också tänker att:
- Jag vet att jag tänkte samma förra veckan och att jag inte gjorde något åt det men denna veckan känner jag på mig att det kommer bli annorlunda.
Blir det så...Nej!
Jag beundrar verkligen de människor som lovar sig själva att göra något och sedan gör det. Är dessa människor många?!
Hur lyckas man att fullfölja sina löften man har till sig själ utan att blanda in andra förutom det eller de som ingår i löftet?
Jag har testat att ha löftet med andra men då visar det sig att båda i slutet av veckan har brutit mot det. Unda om en hade brutit och att man då hade talat om det eller inte. Jag hade gissat på inte. Det är ju självklart att man inte vill avslöja sig och ses som den svaga.
" jag menar det gäller ju bara en vecka (då i första hand) är det så svårt?"
Det visar sig vara mycket svårt...
Människor har blivit för lata, och då menar jag inte när det kanske gäller träning utan i allmänhet. Ett gäng lat maskar är vad det svenska samhället består av! Om vi tar exemplet träning så kommer man oftast på saker så att man slipper. Som GI metoden. Om jag äter rätt är det väl okej, eller? Nej det är det inte man måste göra massa annat! Men varför ska då en sådan enkel grej som träning vara så svårt?! Och svaret är att om det hade varit enkelt och inte svårt alls som att motsattsen äta glass istället en timme tre gånger i veckan hade folk då sätt det annorlunda?
Hur många frågor ställer man sig igentligen om dagen?
Mycket på de löften man säger att man ska göra något av kanske handlar om de komplex man har? Det man inte tycker om det gör man heller inget bättre av och det man tycker om det förblir kvar, gömt.

Tack för i lördags, ni som jag såg!
Vill säga att den nya killen i en utav oss flickors liv är jätte snäll och gullig.
Och valborg tjejer, det är ju nu och vad ska vi göra? är det som nyårsafton att man måste göra något?
Jag vill i allafall hitta på något riktigt skoj! Förslag önskas.
Jag vill se cortegen, äta mat och Partaja!

Puss ock Kram


No voice

Kan meddela glada gänget att jag tappade min röst hemma hos Pälle pralin igår och jag vill hemskt gärna ha tillbaks den!
Igår kväll var det roligt med rösten, nu är det bara jobbigt..jag får väl käka läkerol som en tok och försöka vara glad på min jobbintervju imon ändå!

Tack för igår iaf <3! Pusspuss
L

Bastu

Kl 8 hemma hos mig imon?
(Hos pappa)

Can't live, can't breath with no air...

Jag är så överlycklig över att våren är här. Det är fantastiskt att man kan bli så glad över att solen lyser lite. Jag vill inte vara inomhus en enda sekund, jag är mycket hellre utomhus dygnet runt och tillämpar alla möjliga ursäkter för att få min vilja igenom. Därför undrar jag om ni möjligtvis skulle ha lust att ta en härlig vårpromenad någon varm kväll framöver? Jag vet inte vad det är med mig, men jag saknar er hela tiden! Ni betyder så mycket för mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Alla lajvar tjejer som jag tvingas umgås med för jämnan kan slänga sig i väggen. Ledsen över att jag inte kunde fixa in er hos Martina i helgen men ni missade inget, det kan jag lova!
Vad händer i helgen?
Nytt på kärleksfronten; Markisen gav mig en egen tandborste, kändes nästan som att få en nyckel faktiskt...
Puss puss puss puss puss puss puss puss pärlsocker sänder pussar pussar pussar pussar pussar

NatutrNaturNatur

Eftersom jag sitter här och har så trevligt min naturkunskapsbok så ser jag ingen anledning till varför jag inte skulle dela detta med er, så här bjussar jag på lite kul saker!

Alla levande varelser delas upp fem riken: svampar, växter, djur, protister och bakterier 

Bakterier: Bakterier är encelliga och saknar cellkärna (där sitter allt DNA) Det finns både onyttiga och nyttiga bakterier. Mest finns det nyttiga bakterier, doom är tex:

Viktiga nedbrytare i naturen.
Dessa bakterier är renhållningsarbetare i naturen, dom bryter ner döda växter och djur. När detta görs så frigörs det närsalter som levande växter ta upp.

Tillverkar kväveaktiga mineralämnen:
Vissa växter har knölar på sig bla ärtväxter. I knölarna finns det bakterier som uttnyttjar luftens kväve för att göra kvävehaltiga mineralämnen. Växterna får då en naturlig gödning av kvävr  ..........................................................................................

Nu tog det roliga slut!

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL


L is on her way already

308490-105

Någon gång i livet.... (om ínte mina öron sprängs på flygplanet) Jag ser redan att detta är paradiset hehe..

Saker som kommer hända:

- Jag kommer kolla upp mot stjärnorna och säga "Tänk vad lååångt hemifrån vi är egentligen, massor utav gröna mil"
 -Jag kommer bränna mig (Tror inte jag kommer vara ensam på den punkten)
- Jag kommer att dra en svordom pga hettan
- Det kommer bli kö om plattången (vi är inte så dumma så vi tar med oss varsin plattång!)
- Vi kommer inte att vilja nach Hause fahren.

Puss my loved ones.

L

HalliHallå

Ensam hemma som sagt, har bestämt att alla som vill får komma kl. 7. Hjärtligt välkomna!

KARDEMMMMMMUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMA

Kardemumma är hemma igen!!!!
Ägget, när kommer din jävla tysk? (känner ett oerhört mått av sympati å dina vägnar)
Jag vill ha tjejmiddag. Jag ber om ursäkt om jag är lite extra irriterande just nu, är nog p-staven som spökar. Mohahahahahaha
Pussssssss pusssssss pusssssssss

Ja just det, om ni inte listat ut det så är det pärlsocker som skriver.

Tjejkväll

Vad mysigt vi hade igår smöret, ägget och pärlsockret! En god middag, smarrig efterrätt, massa godis och en hemsk men JÄTTEBRA film. Kan tipsa alla som inte har sett "Blood Diamond" att se den, det var andra gången jag såg den men jag var lika tagen ändå. Satt och smågrät lite för mig själv. Tror ni andra också tyckte den var bra, men otäck, eller? Pärlan: du får gärna låna den ifall du vill se klart den! En annan grej som vi gjorde som var skojj, var att se vår film om Asagudarna. Haha, vad små vi var, det känns väldigt länge sen tycker jag, fast minnena kommer tillbaka när vi såg den! Jag måste säga att jag ändå är lite imponerad av våra insatser, bra och kul innehåll tycker jag faktiskt:) Pärlan du glömde filmen här, så jag ger den till dig nästa gång vi ses! Hoppas det gick bra för Kanel på kören igår och du hade kul hemma hos G med musikarna, och Cardemumma hoppas du haft det jättekul i Tyskland! Kramar till alla från Vetemjölspåsen. Här är en bild för er godissugna ( tex ägget) att läskas över..






Panik.

Jag vill verkligen inte att min tysk ska komma hit.

Det värsta är att tjejen eller killen (snälla Gud ge mig inte en kille) är här över Smörelismörets födelsedag :(:(

Nu ör jag väldigt seriöst, innan den 15 maj, kom på ett sätt att rädda mig från detta hemska!

Sommarmode

                      
Blommigt, är riktigt hett i vår och sommar-och visst är det snyggt?               "Jesussandal"
marin.jpg
Marint mode-gärna blått och vitt tillsammans, randigt och "båtmönster".
Måset erkänna att jag är väldigt shopping sugen-hela tiden! Speciellt kul nu inför sommaren då man inte behöver gå i ngn träkig vinterjacka utan kan ha tunna sköna och söta kläder! Ut och shoppa1 det är så skojj:) Puss vetet  

Hej små flickor!

Hoppas ni mår bra i solskenet!
Tänkte att vi kunde vara hos mig på lördag, om det passar alla?
Dvs jag (vetemjölet), smöret, pärlan, ägget och kanel är också välkommen-men har du kör då också? Säg gärna till snart om ni kan! puss puss så länge/vetet

Bla bla bla

Jag är läskigt uttråkad och har precis börjat mitt nya bra liv, så ingenting finns som kan underhålla mig! Jag tränar, äter rätt, pluggar, läser böcker och försöker sova bra. Jag har helt enkelt tråkigare än någonsin. Inte nog med det så kommer hela helgen mitt hus ockuperas av Eva, Evas pappa och Evas barn. Min super duper härliga pappa har därför föreslagit att hans två döttrar, jag(pärlsockret) och sister hazel, skall tillbringa hela helgen hemma för att lära känna dessa förtjusande människor. Vilken underbar chans!!!
Självklart tänker jag strejka! Inte en sekund ska spenderas i det huset. Så nu undrar jag vad alla andra ingredienser har för sig i helgen. Har ni möjligtvis lust att hitta på något trevligt???
OSA. snarast!!
Puss puss //Pelle Pärlsocker

Viktigt!

Hej på er alla.
Det finns mycket här i klivet som är viktigt, vad det är väljer man oftast själv. Men se till att inte såra någon i onödan. Misstag är såklart vanligt att man gör men förhoppningsvis så kommer man på det efteråt och gör därför inte samma misstag igen. Man ska tänka innan men ett misstag är förhoppningsvis förståligt...
Detta är från hotellet i Palma nova, något som vi närmar oss. Långsamt men ändå framåt. För varje dag som går så kommer vi en dag närmare detta. Jag längtar jätte mycket och det vet jag att ni också gör. 308490-105


Vi får bara aldrig lämna någon ensam. Förlåt Vete för det.

Puss och Kram

Hola amigas

Hej alla kära ingredienser!
Hoppas ni haft en bra vecka i skolan, och att Cardemumma har det skojjigt i Tyskland! Hur gör vi med i helgen? Vilka är med och träffas imorgon, lördag och hittar på ngt kul? Vi funderar på utgång, kan ju prata mer om det.
Vetemjölet/jag ska på bröllop på lördag-hur kul som helst, men det är på eftermiddagen och kan träffa er andra runt sju skulle jag tro:)
Massa vårpussar till er så länge!/Vetemjöl

Cardemumma many miles away.

Hej tjejer!
Nu har jag varit i Belgien i snart ett dygn. Mellanlandningen i Berlin gick smidigt:), skönt det för jag hade oroat mig innan avresan. Efter lite felkörning kom vi hem och ja nu...nu är jag här. Jag vet att det ska vara helt underbart och allting och jag träffar ju inte henne sa ofta (och hon äär helt underbar)men... jag saknar er. Jag har en san fruktansvärd hemlängtan. Jag vill vill vill verkligen vara hemma i mitt land. Jag känner verkligen att jag nu vet vad saknad är. Om inte min hemlängtan avtar snart kommer denna vistelse bli oumbärlig.
Mycket kärlek. Och hall bloggen uppaterad sa jag kan känna att jag är lite pa hemmaplan.
Pusspussss<3

No one orks to skriv!!!

And I have kemiprov tomorrow!
//Pälle

RSS 2.0