Höst



Hejsan mina älsklingar! Det var en totallyckad lördagskväll måste jag säga hehe det kändes rättmkt som Maggan, förutom att det var kallt som satan ute...och jag hade gärna kommit ihåg exakt allt som hände haha

Pusspåer
vanilla

En glad överraskning i höstens annars trista vardag

Hej alla söta! Vad glad jag blev i lördags när jag såg er, jag hade saknat er så mycket. Verkligen kul att vi träffades allihop. Mitt hjärta tog ett litet extra skutt för er.

I dag har jag tagit första sprutan av tre mot livmoderhalscancer, det var lite nervöst. Länge höll det på också, kändes som hon skulle sputa in en hel ketchupflaska full, fast sprutan var jätteliten. Men nu händer det inte förrän i december igen, tack och lov.

Jag tror Pärlan gjorde ett bra val när hon gick till Sjölins, på Kitas försöker alla lärare döda oss. Vi har huuur mycket som helst, egentligen borde jag inte slösa tid på att blogga... Usch och fy, en hemtenta, ett prov och en redovisning på fyra dagar, jag orkar inte. Hela treminen är redan fullbokad med prov och arbeten på långa rader. Inte har jag tid för det heller, nu när grundträningen har dragit igång för fullt. 2,5 - 3 timmar / dag går bort där...
Jag tog på mig I ♥ Magaluf-tröjan igår bara för att protestera lite.

Ps till Smör- I hörde av sig till mig igår, har han snackat med dig med?

Puss puss puss puss puss jag saknar saknar saknar er!!!
F

Tack ni söta

Tack för den fina uppvaktningen på min 18 årsdag tjejer! Tack för alla söta sms, blommor, den smarriga tårtan och den föträffligt söta rosa fjäderboan och prinsesskronan med diamanterna som jag fick ha på mig hela dagen...

Känns jättekul att äntligen vara "STOR", nu är det bara Lisen kvar och jag längtar! Tycker om er alla massor och hoppas att vi alla ses snart´! (Alex dte var jättekul att springa på dig häromdagen!)
XOXO Vetemjölet

Gratttis till våran lilla O=)=)=)



Idag fyller min fina fina och älskade vän Olga alias vetemjöl 18 år:) Nu kan hon göra som hon vill, nu är hon stor =) När är man vuxen egentligen?...Förmodligen när tanken kommer upp första första gången att "jag är inget barn längre"..

Btw om någon är intresserad så är jag så förbannad på J så att jag skulle kunna koka över, han skriver ej och svarar ej på MSN...Fy faan.

Pusspuss från Vaniljsocker, ägg och Liselottilotti allt på samma gång



 

Tjolahopp!




Hejsan mina tjejer :) Dax att visa att någon i denna sega kanelbulledeg lever och andas :P Pga att bloggen har sett så fruktansvärt boring ut på sistone så känner väl ingen att den har haft lust att blogga...Dessutom vet jag att alla har j*vligt mycket att göra i skolan nu och jag måste säga att det suger, kom hem från Tyskland för en vecka sen nu och den veckan var skönskön säger jag bara verkligen nästan bara soft och inget plugg!

Men som kommer man hem till ett kallt Sverige och skooolan...men ni ska veta att I missed you guys down there, ofta ville jag bara ta första bästa flyg hem!

Nu sitter jag och lyssnar på Akcent- Kylie, vet ej vrf jag lyssnar på denna låt..kanske för att den påminner om Magaluf fast den inte spelades där...sen är jag jättesugen på ngt sött typ Kolatårta från Frödinge men jag äter bara sånt i undagstagsfall för det är inte värt att få finnar för en sån sak :P

Pusspusspuss Vaniljsocker


sorry...!

jag tänkte ändra layouten på bloggen lite, hade tröttnat på jordgubbarna och chokladen.. däremot blev inte det här så jättesnyggt kanske. Ni får gärna ändra! jag vet inte hur man ändrar till ngn ny stilmall-alltså väljer sin egen och inte bland de som redan finns...Byt gärna!!!!!!!
Förlåt också att jag skrivit så många inlägg på raden nu (men det förra är bra)
jaja, puss hej leverpastej. Eller nåt. /vetemjöl (kanske ni förstod)

Heeeeeeeeeeej


Känns det bekant? partyresor.net/spanien/magaluf
Läs, titta på bilder och dröm er tillbaka!
Besos vetemjölspåsen

Hola hola!

Hola, que pasa chicas?
vad ska ni göra i helgen? vi kanske skulle ta och ses alla ngn dag?
PUSS!
VETEMJÖLET

Sockerdricka

Ja, faktiskt! Så får man lite mindre mobilräkningar också.
Vetekornet mitt; vi måste konferera snart om hur vi ska göra med allt. Ulf (stugan) är inte särskilt hjälpsam, men jag ska försöka en sista gång så får vi se om han kan hitta någon lämplig tid åt oss. Annars får vi hitta en annan utväg.
Klart slut, PällePellerin


Heej!

Heej alla fina!
Hur mår ni? Hoppas alla mår bra trots att sommaren nu officiellt är över..för nu måste man ju säga att hösten är här..september har börjat (med andra ord snart en stor dag för lilla mig), det regnar, blåser och åskar, och träden står kala..
Men jag tycker hösten är mysig, men självklart hade det varit underbart att ha kvar värmen, solen, havet, glass och lätta klänningar..:)

Nu är Lisa i Tyskland, och vad jag har förstått det så längtar stackaren hem, och verkar inte tycka att det är så roligt i det Tyska landet.

Jag tycker vi alla måste bli lite bättre på att uppdatera..har varit lite dåligt det sista..eller vad säger ni? Det här inlägget kanske inte var så meningsfullt men jag kände att jag var tvungen att skriva en liten hälsning..så..HEJ!

Hoppas vi kan ses allihopa snart! Puss och ta hand om er! :) Love ya! /Olga, Vetemjölet

Åååååå!!

Jag är sååå party!!!

Nån annan som känner likadant? Vad händer i mån?
Puss puss farin

RSS 2.0