Söta killar

Chris Brown
Orlando Bloom
Puss på dem ( och er ) från Vetekornet/Florsocker/Olag/Olgis/Silvia/Olgi/Olcha/OLGA

hej hej

Lisa, du har glömt din handuk här, i skärhamn.

Idag har jag jobbat och slitigt. Jag Började kl. !0.00 och då var det en massa förberedelser och sen från klockan 12.00 till jag gick klockan 17.00 hade vi fulsatt! I denna värmen! Och i svart klädsel!
Imorgon blir säker likadan, då jag jobbar samma tid.
Angående överenskommelsen om onyttighets förbud- vad ingår?
Jag har varit nära att bryta flera gåner!
Theresia bakade choklad muffins igår och idag köpte alla glass, utom jag. Tur att ja inte är så förstjust i glass. Men muffins, nybakta- det var inte kul.
Hur går det för er tjejer?

Vi kan ju höras om lördag.
Och om jag inte svarat i telefonen  så är den för första gången urladdad. Ligger dock på laddning nu så det är bara att ringa!
Hopppas att ni får en bra arbets vecka och mycket sol och bad för detta är den ända fina veckan skulle jag kunna tro. Man ska ta vara på de fina svenska sommar dagarna eftersom de är så få utav dom.
Hoppas också att ni hade en bra fortsatt lördag och söndag-helg!
Ses till helgen älsklingar!
/ kanel


Nu är det sommar och dags att vara glad för solen och det varma havet!


GLADA FIGURER; från vänster: Pärlsocker/Isabelle, Kanel/Josefin och Vetemjöl/Olga.

Snicksnack från vaniljsocker



Vaniljsocker här (fd ägget om ni inte visste det) Jag är redigt trött och sitter och lyssnar på Destiny's child - emotions:) Har hängt med kanel i skärhamn i helgen, när jag blir vuxen och rik ska jag verkligen köpa ett hus där..Då har jag fyra sommarhus(inte till 100 % mina:)) Ett på orust, ett på Öland och ett i Småland :D Kanel and me har  iaf ätit glass som enbart smakade grädde, träffat Joakim och daniel på och pratat massa Mallorca!   



För snart tjejor om snart 22 dagar drar vi till vårat paradis för denna sommaren! Palma Nova /Magaluf, Spanien. När som felsta av oss har slitit klart på dom hemska sommarjobben så packar vi resväskorna och drar :) vetets inlägg här nere lät så fruktansvärt underbart! SNARTSNART slipper jag all koskit, skitjobbiga småungar och allt vad milslånga inköpslistor heter, jag hoppas att ni kommer NJUTA lika mycket som jag!


Va på liseberg med smöret och kanelis idag och hör  vadjag är duktig, jag åkte höjdskräcken, uppskjutet, uppsvinget ocxh balder, det trodde jag inte för några månader sen! :) Ska försöka bli employer där next year tänkte jag!

Pusspuss my darlings

PS: medd till kanel och pälle, hittade bara ett vandrarhem mitt i köpenhamn och där sover man typ 6 i varje rum! No thanks! 

The loser standing small

Jag saknar alla mina älsklingar, jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er,jag saknar er jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er!!!

//Pärlsocker

Till Magaluf

Till Magaluf styrde vi vår första resa

I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa när de talar om dig och mig
jag vet såklart vad det var och vi ville stanna kvar i Magaluf!

BADA SOLA SNORKLA SKRATTA ÄTA BRUNABEN FLIPFLOP PARTY ROLIGTFOLK BIKINI SANDMELLANTÅRNA FRÄKNAR CHARTER SOLBLEKTHÅR VÄNNER MEDELHAVET GODMAT UTFLYKTER MAGALUF PALMANOVA PALMA KLÄNNINGAR SHORTS LINNEN MINNENFÖRLIVET SOLOLJA TAXFREE CHARTERBUSS SOLSTOLAR VARMAKVÄLLAR RESTAURANGBESÖK DRINKAR GLADAMINER PACKNING PENGAR SHOPPING MUSIK PRATASPANSKA HAROLIGT! 

Vill bara säga att jag LÄNGTAR till Spanien! Äntligen har ni fattat att det är jättesnart! :)

Älskar nya bilderna på bloggen känns väldigt exotiskt och snyggt!

Puss från Olga

Värdslig fråga.

Varför krymper inte får när det regnar?

de tio vanligaste lögnerna

Stämmer detta.
Han
" jag ringer dig"
" Nej din bak se inte stor ut i den där"
" Nej, jag hade inte sex med henne"
" Jag har redan postat checken, pengarna är på väg"
"Vi tänker inte allas bara på en sak"

Hon
"det gör inget vi fortsätter igen om en stund"
"Storleken har ingen betydelse"
" Du fick mig nå himlen"
"Jag köpte skorna på rea"

Båda.
" din hemligt är säker hos mig"

Kanel och Ägget. I FIND THIS LOVE, HE KNOWS MY NAME.


Ägga & Kanisé(Kanel på Mandarin)

Baby don´t hurt me, don´t hurt me nomore.

Befinner oss i en av de livligaste kusterna så här års. Skärhamn.

ägg- den tar upp en massa kylskåpsmat
kanel- VA??
ägg- den tar upp en massa kylskåpssmak
kanel- Men nu blir den ju ful!
ägg- den tar upp en massa kylskåps smak!

Kanel- Vad äter du på?
ägg- Kaka!

Hoppas att alla har det bra.
Vi har idag kommit överens om att ha frukost på hotelet och planerat våran första dag!
 Puss och kRam

Utkast: Gå aldrig ...

Gå aldrig och bli kär, det blir bara till besvär


Regn och fint väder

Visst är det så att det regnar jätte mycket i mellanåt och efter blir det strålande sol. Ibland så regnar det samtidigt och då blir det en vacker regnbåge istället. Man ska då leta efter början eller om det är slutet och där finns det en skatt. Är det verkligen sant? Jag har letat efter både början och slutet men jag har aldrig hittat den. Frägan är om den finns? Man kan inte bestäma vad man ska göra på dagarna för att vädret är så ostadigt. Nu sitter jag på landet och börjar jobba klockan 17.00 och vi kan inte enas om vad vi ska göra bar för att jag har en tid att passa.
De som inte et vad jag gör på jobbet är att servera mat och dryck och ta betalt vilket ibland kan gå lite dåligt och set är ett sressigt jobb. Idag ska jag som det ser ut nu stå i disken. visst att det inte är lika roligt men det är iallfall en grej man vet hur man ska göra.



Vad kan man göra när vädret är ostadigt?
Någon som vet?

Nu var det ett tag sen jag såg er och jag tycker att vi behöver ses.
Jag saknar Göteborg lite ibland.
Jag jobbar tisdag onsdag och torsdag sen är jag som det ser ut nu, ledig resten utav veckan.
En grej till Olga också att på lördag så är det en reege ( eller hur det nu en stavas) klubb som har något på lördag. 50 kronor kostar det och klubben ligger vid järntorget. Linnéa och Olga ska ha en sak av mig bara, påmin mig att jag ska ta med det till nästa gång vi ses!

Puss och kram

forna ägget



Jättebra idé av pärlsocker att byta så att alla heter ngnting med socker! Jag paxar för vaniljsocker!


Sov gott

Where are you now? Now that I need you
Tears on my pillow wherever I go...

Underbara sommardagar tjejer! En stor nyhet nu är att min kära syster har kommit in på läkarlinjen in Stockholm och hon ska nu flytta. Det är inte ngt vidare roligt att hon flyttar och mamma och pappa tycker förmodligen lite synd om så att jag kanske ska få rummet här nere :D Måste börja förbereda min inredning hehe   




Längtar jättemycket tills jag får en egen lägenhet :)

Pusspuss Ägget

Grekiskan informerar

Jag tyckte det var dags för lite uppdatering från min sida nu. Så här kommer det; Hej allihopa! Hoppas ni haft det bra här hemma, jag har haft det underbart på Rhodos med min familj! Det har varit väldigt varmt, ca 40 grader men det har varit mycket varma bad i Medelhavet också för avsvalkning. Rhodos var jättefint och vi både inne i nya stan, som också är väldigt party haha. Det var väldigt blandat med turister, barnfamiljer, par men också mycket ungdomar.

Vi har solat, badat, besökt ett jättehäftigt museum med akvarium med massa konstiga fiskar och uppstoppade hajar-efter den upplevelsen, som var jättehäftig, har jag kommit på att en av mina fobier är uppstoppade djur.
Finns det något läskigare än en stor hammarhaj med sin lustiga kropp, och stor som bara den, som hänger på en vägg precis bredvid dig redo att hugga till? Jag gjorde också klassiska misstag som att backa undan från ett uppstoppat läskigt djur och mötas av ett par andra stora ögon från en jättesköldpadda, gissa om jag blev rädd.
Men jag tyckte det var intressant att se dessa underliga djur, men det konstiga är att det är mer otäckt med uppstoppade djur(som är döda) än djur som lever skyddade i akvarium.

Vi var på en strand som hette Calithea-jättefint med sand, klippor eller grottor, och snorklingen var fantastisk!
Vi var på olika stränder i närheten där vi bodde, och så var vi på en jättefin strand i den grekiska byn Lindos dit vi åkte buss. LIndos är känt för sina smala gränder, söta affärer och gamla hus och det var verkligen en rolig utflykt. Högst uppe på toppen låg ett akropolys vilket var roligt att se och svårt att förstå hur gammalt det egentligen är! Detta var dock en av de varmaste dagarna och det var jättejobbig att ta sig uppför alla trappor till toppen, men väl där var det så värt det!
Jag och mina systrar red även på åsnor i Lindos-lika roligt som jag kom ihåg det då vi gjorde det för 9 år sen på Santorini. Det är väldigt skönt att sitta på en åsna fast de känns otroligt ostadiga, som om de ska snubbla och lägga sig platt ner.haha.

Det blev en del shopping-ganska mycket från min sida, och massa god mat! Moussaka, stifado, tzatsiki,grekisk sallad, fyllda tomater...och ett och annat bus. Jag och mina flummiga syrror hade modeshow för några killar på balkongen en bit ifrån våran, haha kan förklara mer när vi ses, det var barnsligt men skoj.Jag längtar redan tillbaka till värmen, maten, sanden, det trevliga folket och mysiga atmosfären!Men det är skönt att dte är lite soligt här hemma också. Däremot behöver inte Medelhavet vänta länge på att återse mig, om några veckor blir det Mallorca med mycket sol, bad, god mat, utflykter och party!
Vad det gäller er-hoppas ni inte jobbar ihjäl er!:) pussar och kramar er vän, tillika bloggkollega Vetemjöl/Olga

A splendid days work



Ooooooo!!! Jag har skaffat jobb!
Tidigare idag var jag på anställningsintervju på ett företag som heter AG Bell. Så nu är jag telefonförsäljare. På 20 min lyckades jag pracka på två människor prenumerationer på Möndals-bladet! Detta var allt jag ville meddela damerna i bullen. Jag är icke längre en lat sommar-degare. Jag har skaffat jobb! Money Money Money till Mallorca!

Puss puss puss
PS. Välkommen hem Sångfågeln! Farväl tennisproffset! Ses snart alla mina älsklingar. DS.

//Pärlsocker

RSS 2.0