Grattis Kanel

Denna är tillägnad alla kära ingredienser, men speciellt till Kanel då hon fyller år idag!


A friend gives hope when life is low
A friend is a place when there´s nowhere to go
A friend is honest
A friend is true
A friend is precious
A friend is you!

Jag har inte skrivit dikten själv, men jag har fått den av min syster som fått den av en kompis.

//Smöret

Städning på G.

Hej Alla.
Kanel och det smälta Smöret sitter och fryser i stugan, i ett litet rum. Idag gick vi upp jätte tidigt för att laga frukost till hela kompaniet. En riktig dunder frukost. Det fanns två sorters bröd, scrumbled eggs.., en massa ostar och andra pålägg, annanas, fruktsallad, yoggi och juice(som smöret spillde ut över den rena duken). Det bästa på detta frukost bordet sparade vi till sist. Nygräddade Våfflor med sylt, som tog cirkus en timme att göra. Men det blev ju bra i slutändan! För de som inte vet så var det nämligen Våffeldagen igår.

Nu håller vi på att städa...eller alla utom vi då eftersom vi sitter här...
Men vi ska hjälpa till! Pärlan välte också ut hela soppåsen, som cadde gjorde första visiten i denna stuga.

Nu återstår en mycket god middag, och mycket tidig om man jämför de andra dagarna, igår kanske.

Ta vara på snön utanför, det dröjer länge till nästa gång det kommer (förhoppningsvis...)

Puss och kram! (adjökens=Smöris)
ps. vi är lite trötta ds.

Bajsblogg

Ägget, Vetemjöl, Pärlsocker, Kanel och Smöret sitter samlade här i Skärhamn. Cadde är hemma i staden Göteborg.

Det är snö ute och bloggen är inte riktigt som jag vill ha den.

Men snart är det sommar.

GLAD PÅSK

Ville bara önska alla smarriga ingredienser en riktigt GLAD PÅSK!Vi ses ju snart, när är det vi åker till Skärhamn? Jag åker måndag vilket fall.
Men ha några riktigt bra dagar tills vi ses, längtar efter er! Gosiga kramar Vetemjöl!

Uttråkningen når nya höjder

Det är lov!!!! Och min enda sysselsättning såhär på första lovdagen är min dator. Vad har hänt med världen? Ja, nu kanske det bara är jag som har fått känna på den här nya höjden av uttråkning, kanske har alla andra jätteroligt. Men jag kan inte hjälpa det, jag saknar er något ofantligt! Vill ha mina kära underhållande vänninor/ingredienser här nu!!! Men vi ses ju snart!
Snuttegull //Pärlsocker

Snart lov!

Iallafall för många av oss.
Hoppas att alla har haft en bra helg, fast det blev lite missförstånd och att vi inte fick ses allesammans så har jag en mycket bra nyhet att komma med! Jag vet att ni har vetat ett tag vad det finns på menyn angående påsklovs veckan. Jag pratade med min moder igår om skärhamn och den koversationen led:

" vad ska du gör lovet? " frågade mamma"
" kul att du frågar..angående lovet så tänkte jag om jag kunde få ta med mig ett par vänner till skärhamn ett par dagar. Det gamla gänget?!" sa jag
" nja ni får städa och så då" sa mamma
" jag var mycket nogrann och petig sist så det blir inga problem!" sa jag
" okej då." sa mamma

Jo vad jag vill säga är att vi kan, de som vill utav oss, åka till skärhamn!!!!!!! Skoj va!?
Jag tycker att någon kan fråga linnéa också för jag har inte hennes nummer på min mobil.
Jag tänkte att vi kunde åka söndag till onsdag om det funkar bra. Jga vet att alla inte kan åka på söndag, och det kanske är så att alla inte kan stanna till på onsdag men det är dessa dagar jag ska vara där om ni, någon är där med mig....
Men de som inte kan åka med på söndag kan komma på måndag. Det var i och för sig först meningen att åka på måndag och det kanske det blir men jag håller er upptaderade. Men blir det måndag blir det tidigt, eftersom jag skall på en jobb intervju i åstål! Men då blir det ju en liten utflyckt och medans jag har denna intervju så kan ni utforska denna lilla ö. Jag lovar att ni klarar det utan mig eftersom den är så liten att man bara inte kan gå vilse!
Om det är något ni undrar kan ni höra av er till mig så hoppas jag att jag kan svara på alla dina frågor!

Ha en fortsatt trevlig dag!image103

Puss och Kram / Kanel
ps. ditt kök kan vara smutsigare än vad det ser ut att vara, mycket! ds.


Flip flop, bikini och grillning

Snart kan det här vara någon av oss! Sommaren är nära! (Åtminstone var den det igår, jag vet att det snöar idag)/Vetekornet

Charlotte sjunger på en gammal visa



melodifestival igår :) Jag hejade på Charlotte, Amy och Ronnedal....kom dock inte ihåg hur Charlottes låt gick och ljudet ha naturligtvis pajat på denna datorn så jag kan inte kolla in den på youtube, föresten vet ni HUR många låtar det finns som heter typ Hero?

Tina Turner - We don't need another Hero
Enrique Iglesisas - Hero
Helena Paparizou - heroes
Mariah Carey - hero

asså seriöst Perelli, kom med ngt nytt!

Pusspuss Ä

Cadde ute på villovägar

image101
Jag var ute och körde med mamma idag^^, har börjat komma in i det här med dragläge och växling nu. Vi körde omkring ganska mycket och sen fick jag köra hem. Hur går det för er på körfronten?
Puss Cardemumma

Rädd Bull makes my day

"Har du legitimation?"

"Legamitation, eh nää det har jag inte." sa pojken i blöja och kände lite försynt på syna ytterfickor på jackan.

"Du vet att det är artonårsgräns på alkohol va?"

"Jag vet allt heheh åå eh, det är femtonårsgräns på alkohol under 4%." sa pojken och tittade menande på mig.

HAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH! Jag gillar när man försöker i alla fall. Han fick svansa tillbaka med sin 2,25a och ställa den på hyllan.

Trisslotter=18år

Tändare=15år


Sanna Nielsen ser ut som en stor bäbis.

Cardemumma

Cacharel Amor Amor


Jag har hittat min måste-ha-parfym. Den luktar förföriskt gott!
Cardemumma

Tjej party

Hola amigas
Vet inte om alla vet, men vi har bestämt att vi ska ha pyjamas party hos Kanel på lördag, men det hos Cardemumma lät också jättemysigt! Men det visste inte jag, (eller Kanel tror jag) om, så hon har skickat sms inbjudningar angående lördag. Vi får prata om det allihopa så vi bestämmer hur vi gör och så att det inte blir några missförstånd! Det jag och kanel i alla fall hade tänkt var att vi skulle ha pyjamasparty, äta tacos och godis, se på melodifestivalen och sova över. Om ni har fått sms så kan ni väl höra av er så vi vet vilka som kan:) Ska bli kul och se er alla i vilket fall! Vad kul förresten att vi fått nya läsare, vilka de än nu är, men ni är så välkomna så! Puss och en särskild puss till pärlsocker som är sjuk!


Ta mig.

image100
I julklapp utav min papsi fick jag en lavastensmassage som jag ännu inte har brukat. Skulle vara så sjuuukt underbart att få massage nu. Hur underbart som helst! Längtar efter vita stränder och turkost vatten. Gosh! När ska vi åka?

Cardemumma

Du är vacker som du är!

image91
Ibland känner jag mig tjock, men det är inget jag pratar med andra om. Det är ändå ingen som håller med mig. Jag vill bli smal smal smal. Men varför vill jag det egentligen? Det är sorgligt hur media har lyckats hjärntvätta mig så som många andra unga tjejer. Jag tycker att man ska se ut precis som man gör (om det inte är för extremt åt något håll). Människan är vacker av sin natur. Älska dig själv!

     
Cardemumma



http://2photo.ru/2006/07/25/master_obnazhenki_waclaw_wantuch.html

Cardemumma är en businesswoman in joggingbralls

Cardemumma har haft en fiin dag idag. Hon lyckades slå in i kassan att en kund köpte plastpåsar för 4237 kr. Hon är så duktig såå.

Det kom in en lite äldre kvinna i affären, som förmodligen är nybliven alkoholist. Hon bor ovanpå affären och kan inte få upp sina vinflaskor så hon brukar komma ner med sin vinflaska och så lutar hon sig alltid över disken och viskar till cadde "Är någon av de stora grabbarna här idag?". Caddes chef brukar hjälpa henne.

Tjugo i fyra kom bodybuildern in som äter crunchy på lördagarna. Han är trevlig och så, lite konstig men okej. De pratar mest träning. Blev dock lite orolig när han ville veta exakt vilka dagar hon jobbade och vilka tider... Snart bjuder han ut cardemumma och då kommer hon  fråga gossen hur gammal han är och då kommer han svara typ "27" och då kommer det vara kört. 


Här jobbar jag typ^^

glad sommar!

egentligen ska jag sitta med näsan djupt ner i samhällboken nu men asså NEJ WTF JAG ORKAR INTE!!!!!!! Sen såg jag att vi verkligen har fått fart på skrivandet här, vill ju vara med i karusellen liksom! Skolan är ganska jobbig nu ja....men alla får inte gå i skolan så visst ska ja vara grymt glad för att jag är så lyckligt lottad att jag får göra det! :D



Snart kommer sommaren flickor!

(ursäkta för detta onödliga inlägget, jag är väldigt stressad och ganska kocko i mitt huvud känner jag)

pusspuss Äggägg

Fever in the morning, fever all through the night. You give me fever!

image90
Starbucks, Düsseldorf, sommaren 07

Ååååhhh, ni skulle bara veta hur glad jag blev när jag såg alla nya inlägg! När jag inte får träffa er på så länge så känner jag mig ändå nära er när ni skriver här.
Nu har febern vaknat ur sin dvala och verkligen spridit sig ut i min kropp! Det känns underbart! Ungefär som om hjärnan helt plötsligt fått för sig att börja koka. 39 FANTASTISKA GRADER ligger min temp på nu, vi får se om jag lyckas komma upp i 40.
PS. Oj, så många läsare vi har fått!

Skållheta kyssar
//Pärlsocker

Välkommen kära bulle!!

Jag kan inte somna så nu sitter jag och smuttar på min välling. Det är jättegott och nyttigt med välling. Jag dricker fullkornsvälling för vuxna, smakade på bebisvälling med plommonsmak förra veckan som jag inte direkt rekomenderar...

Tänkte angående denna lördag. Det var ju lite planer på filmkväll så jag tänkte att vi kunde vara hos mig för jag är ensam hemma. Vad säger ni om bastukväll slash filmkväll?


image89

Cardemumma


 


Hallååe alla schööna! /Cadde

image88


Weiii, nu är det väldigt snart som jag flaxar iväg till Tyskland! Tina var på sin gamla gymnasieskola och pratade med rektorn. Han tyckte visst att det var en litet problem att jag inte pratade språket och att det lätt blev så att man make crap och skip lessons när man inte förstår någonting. Det ligger någonting i det. Det ska hur som helst bli hur kul som helst att träffa henne igen oavsett hur jag spenderar mina dagar. Vi var inne på en tyskakurs men hon sa att det nog var mest vuxna turkiska män och deras kvinnor som gick på dem, så då har jag inga kompisar i min ålder att fika med:/, vidare hittade hon en kurs där jag kan avmåla nakna människor, låter inte det lite estetiskt?

Mamma har fixat ett fotbad för mig^^ som doftar underbart. Man ska ta hand om sig själv.

Jag har ju under en period nu trott på Gud. Men så idag slog det mig att jag tvivlar eller ännu mer precis inte tror alls. Finns Gud??

Min tyska är ju bara så sjukt
begränsad!

Hej i regnet

Den här dagen har inte varit något vidare, tror, att Kanel håller med mig lite grann.
Har haft sådan fruktansvärd huvudvärk den här veckan, beror nog på att det är omslagningar i vädret hela tiden, och så har jag varit väldigt trött.
Blir inte mycket bättre av att jag får ett samtal från min bank idag då jag blir informerad om att någon kopierat mitt kort nummer och tagit ut pengar på mitt konto nere i Sydafrika. För inte befinner jag mig där.
Att bli av med pengarna känns ju tråkigt i och för sig, men de får jag igen, och jag har polisanmält och ska skickat in reklamation. Men hur kul känns det att något kopierat ens kortnummer och använt något så personligt som det? och tagit mina pengar som JAG har tjänat ihop. Lite "identigritets kränkande", om ni förstår vad jag menar.
Efter att ha pratat en stund i telefon med min bank tänkte jag att det nog var ett skämt, man hör ju talas om att sådant här kan hända, men ändå, vart är världen på väg? (skratt) Man får ju hoppas att pengarna kom väl till pass och att de skänks till något välgörande ändamål, eller vad tror ni? haha. Jag kommer ihåg att vi pratade om lite sånt här för ganska länge sen, när det gällde msn, och nu tycker jag verkligen det är obehagligt. Så tjejer; tänk på att vara försiktiga när ni handlar med kort, eller när ni tar ut pengar på automat; håll för koden! Det gör alltid jag, det var troligtvis inte så det gått till i det här fallet.
En annan greh som gjorde mig lite arg var att jag och min grupp blev "utkastade" från tennisbanan de sista 20 min. Gruppen kan vara väldigt flamsig, men idag så "straffades" alla, fast vissa vill och försöker spela.
Känner mig som sagt lite smått irriterad, och nu sitter jag och pluggar ekonomi inför prov på fredag som jag är stressad över.
Men äsch, shit happens! Puss på er alla, och ta hand om er! Förresten, om någon vill och kan kanske jag, Ägget och kanel hittar på något på lördag, någon som är med i så fall?

Låt mig.

Låt mig vara sur. Jag kommer att bli glad.
Låt mig trilla. Jag kommer att resa mej upp igen.
Låt mig göra misstag. Jag lär mig av dom.
Låt mig få ett IG. Jag kommer att inte vilja ha det igen.
Låt mig skrika. Jag kommer att vara tyst.
Låt mig sova halva dagen. Jag kommer att vakna.
Låt mig spela hög musig. Jag kommer att tröttna.
Låt mig snacka i telefon halva natten, det är jag som kommer att vara trött.
Låt mig vara tonåring. Jag kommer att bli vuxen.

Om du känner någon gång för att gråta, ring mig. Jag kan inte lova dig att skratta, men jag kan gråta med dig!
Om du någon gång vill rymma härifrån, var inte rädd för att ringa mig. Jag lovar att inte stoppa dig, men jag kan rymma med dig!
Om du inte känner för att prata med någon så ring mig, jag lovar att vara tyst!
Men?.om du ringer och jag inte svarar, skynda dig då, för jag kanske behöver DIG denna gång.

Tid att leva.

image86

Sitter hemma i soffan och tycker lite synd om mig själv. Ja, jag gör faktiskt det -tycker synd om mig själv. Det är väldigt sällan jag känner så men idag känns det riktigt illa. Jag känner mig seriöst handikappad. Somnade inte förrän kl 2 och vaknade kl 4 av en plågsam smärta i vänsterfoten. Så det är just därför jag sitter hemma i min soffa och dricker grönt te, som för övrigt är väldigt nyttigt.

Jag virade mitt rosablommiga duntäcke kring kroppen och satte på filmen "chocolat". Jag har inte velat se den sen första och enda gången jag sett den men den var helt underbar. Den fick mig att börja tänka på mänsklig lojalitet och vänlighet.

Hat kan icke utplånas med hat utan endast med kärlek. Se filmen! Den inspirerar en till att leva harmoniskt och lugnt och visar vad vänlighet verkligen ger för konsekvenser.

Kärlek<3

Pärlsocker filosoferar

 
Reklamerna som underhåller mig när alla är på jobbet

Jag mår så äckligt dåligt! Feber upp till öronen, någon lustig form av "astma" i lungorna och luftrören, små knivar som sticker in mellan mina revben då och då, lite huvudvärk, hosta och oförmåga att röra armarna är bara några av den här jävla förkylningens biverkningar. För drygt en halvtimma sedan knaprade jag på några piller från USA som ser oroväckande ohälsosamma ut. Men de gav mig styrkan att skriva det här inlägget.
image85Här bredvid ser ni mina mysiga piller, visst ser de väl alldeles förträffligt nyttiga ut.
Förutom förkylningen så finns det nåt annat som bekymmrar mig. Det är så tråkigt att sitta hemma själv utan något roligt på tv! Just nu sitter jag och tittar på någon operasångerska bara för att jag vägrar att titta på "Days of our lives". Jag vägrar! Det finns ingen sämre gjord serie än "Days of our lives", mitt IQ kommer att reduceras med minst 20 om jag så mycket som sätter på skiten. Det enda som roar mig är reklamfilmerna ovan och en kommentar som min lillebror fällde igår: "Förspel? Är det när man spelar piano?". Ja John, det är när man spelar piano.
Sen har jag en lillasyster som fortfarande mår väldigt dåligt över lördagskvällen. Hon försöker kompensera genom att lämna lappar där det står "Jag älskar dig" i hela mitt rum, hon kommer hem med blombuketter från blomsteraffären där hon jobbar, hon köper tröstgodis, gör frukost till mig mm.

//Pärlsocker, halvdöd

Hjälp sökes!

Kära vänninor,
image84
det börjar ju bli dags för att söka skola för min del. MEN, det stora MEN;et är att jag kan inte bestämma mig. Det står ju som bekant mellan LM och Hulebäck. Skulle verkligen behöva råd! Vilken skola tycker DU att jag skulle passa bäst in på? Var tror DU jag kommer trivas bäst?
Puss C

Har någon sett min portabla dator?

image83

Vad är det nu, snart två år sedan, som vi satt i samma klassrum allihop? Det känns så avlägset men samtidigt så nära på något sätt. Alla 7 har verkligen utvecklats enormt på ett positivt plan, vilket är jätteroligt tycker jag. Två år är ändå inte särskillt lång tid, men tänk på vad man kan åstadkomma på fem år eller till och med tio år! Helt otroligt! Jag såg förresten en gammal kompis från ungdomsfullmäktige i en intervju på tv angående graffitti. Det är typ, det känns som att den här killen han har liksom verkligen koll. 

Såg en annan debatt på ettan, med förresten en sjukt dålig programledare, som handlade om islamofobi. Jätteintressant att höra hur befolkningen ser på denna religion och hur muslimer behandlas. Det var så delade meningar kring ämnet att jag seriöst överlägger att läsa koranen själv men jag, i min djupa intelligens, inser att jag aldrig kommer kunna slutföra detta projekt.

Måste passa på att hylla vår nya succé Kristian Luuk. Kanske inte ny i TV-rutan men såvisso nytt stjärnskott. Tycker verkligen han är en schööön kille, HiSSa!!

Nöden är uppfinningarnas moder, skrev biologiläran i evolutionshäftet. Det kan definitivt understrykas med min erfarenhet idag. En mellangammal tant i röd basker förvånade mig när hon skulle betala sina varor. I ett slitet bindomslag (plastomslaget som finns på mensbindor) hade hon vikt ihop sina svenska sedlar, tanten öppnade bindomslaget och gav mig det hon skulle betala. Roligt med kreativa uppfinningar!


Puss på er

Cardemumma

Helgen som varit + en måndag

Hej hopp tjejor!
Idag har jag pytsat runt här hemma hela långa dagen, lite tråkigt, lite skönt. 
 
Jag gjorde en lite hemsk upptäkt med mig själv idag, jag insåg att jag håller på att förvandlas till en fjortis. Denna tanke kom upp när jag tog fram min och Kanels vita påse under sängen, där i låg det två petflaskor med vuxendryck i. Den ena flaskan var det ungefär en tredjedel av juice och likör kvar i och jag tänkte att den kanske kommer väl till pass snart igen så jag gömde den i mitt rum. Jag vet att juice snart blir gammal men innehållet i den här flaskan kan faktiskt inte smaka sämre än de gjorde i lördags, så om det inte är ngn som inte har ngt emot äckellikör och gammal euwtropicana golden grapefruktjuice så har jag det att bjuda på.

Har tänkt lite mer på i lördags ..asså jag har verkligen lust att slå mig själv i pannan "jag har aldrig kysst en rökare, får jag testa på dig?" Det är ju bara pinsamt. Föresten att jag ens sitter och skriver om alkohol här, det stadiet ska man ha passerat när man slutat nian, det är snart två år sen jag slutade nian!

Fast hallå...alla tonåringar gömmer sprit hemma men ingen är som jag ändå, det kanske är för väl det.


Underbar som en sommarvind<3

image82

Jag hade kalaspuffar på min yoghurt idag, toppat med färska blåbär. Det var sötare än någonsin och sockret kittlades under näsan på mig. Tyckte det var lite jobbigt att äta frukost med V. Jag hade ingen lust att förklara varför örngottet hängde i lampan (när jag precis hade bäddat rent så förklarade hon för mig att det var hennes favorilakansett som hon och pappa skulle ha i sina sängar och så fick jag bädda om). Nu på senare år har jag kunnat tygla min ilska så jag satt och såg söt ut när hon satt och dumförklarade sig själv.

På jobbet orkade jag inte hälsa på min nya kollega, de pratade ändå på nåt språk jag inte behärskar. Min nya kollega hade väl nått 40-gränsen och hans backslickade hår låg som ett tunt skikt över den kala flinten.

Igår blev jag hemskickad från jobbet för att jag hoppade in på kryckor (hade jag vetat att jag skulle bli hemskickad hade jag låtit kryckorna stå kvar i garderoben). Det blev lite för mycket av det goda i lördags och min fot vrickades en smula så nu dunkar den blå och mina tår ser ut som små prinskorvar, mycket attraktivt. Det är intressant att se hur vissa människor blir så vänliga när man haltar omkring, håller i dörrar till exempel, medan andra så som min vän E gärna kallar mig invalid. Idag hade jag bara bandage och vaggade omkring som en anka.

Carola åkte visst ur sångkalaset, men det kanske var lika bra. Nu divar hon sig kanske inte lika mycket. Jag, som är ett gammalt fan, är lack på blomkrukekastarn.

Cardemumma

Vetemjöl is making money:)

Japp, vetkornet sitter på jobbet och är trött..Idag är det ganska lugnt här, vilket passar bra då jag är väldigt trött...
Igår var jag y mi familia på middag hos en kompis och hennes familj-vi har alltid så kul när vi träffas då vi "undomar" är i ungefär samma ålder.
Vi kör musikafton med dem, då vi väljer ut x antal låtar, utan att visa för någon annan, och sen har vi ett tävlingsupplägg-olika för varje gång.
Igår gällde det att välja en melodifestivallåt;jag valde Charlotte Nilsson Take me to your heaven, och sedan en valfri och då valde jag Toto med Africa.
Det gällde för alla att gissa på titel, artist och årtal. Årtalen var jättesvåra att lista ut, men jag klarade några. Jag var faktiskt rätt duktig, snarare GRYM, för jag kom tvåa och vann choklad och en skiva.
Meine Vater vann, gissa om han var kaxig? Nu kommer han med kommenatarer som; "jaså, du kom bara tvåa? själv vann jag."haha:) Vi år en underbart god middag, med förrätt, till varmrätt chicken thai, och cheesecake till dessert.
Vi var väl hemma vid tjugo  i fem, (blir alltid så extremt sent med dem, men det är bara kul) och jag somnade vid fem för att sedan vakna vid halv ett. Vid fyra var det jobbet som gällde och nu sitter jag alltså här, är väl hemma strax innan 22.30 ikväll. Skönt att jag börjar vid tio imorgon. Såg lite på melodifestivalen igår, för första gången och det var inget vidare för att uttrycka sig milt. Olas låt tycket jag faktiskt var bra, i alla fall jämfört med de andra, men den gick inte ens vidare. Hörde av äggis att det var kul igår, det var roligt att höra, förstår att ni också är lite sega idag...Men hoppas alla får en prima vecka så hörs ochses vi! Massa kindpussar:) och varma kramar från er väninna Vetemjöl


Visst är han lite söt?Fast alla fjortis tjejer älskar honom måste jag hålla med, han ser trevlig ut!

Programmering - alltid lika meningslöst

Läraren står framme vid tavlan och pratar om loopar, visst verkar väl det intressant? Det är alltid lika roligt med programmering, och som vanligt sitter Linnea bredvid mig eftersom hon har tappat bort sin bok. Jag känner på mig att det här kommer bli ett väldigt meningslöst inlägg.
Men det jag skulle komma fram till var iaf att vi hade väldigt trevligt igår. Josefin, du var alldeles fantastisk, precis som vanligt.  Ses snart igen, och för att härma mjöle:
Ni vet att jag älskar er, XOXO Pärlan


Vetemjöl är här

Tack för senast! Vad kul det var att träffa er alla lördags! Det får vi göra om snart, och vilken god mat..behöver inte äta på flera dagar.
Hoppas alla får en bra vecka, och att de som vill och kan, kommer på musikaftonen på torsdag! Jag tror den börjar 18.45 och är i matsalen. Kanel ska självklart vara med och sjunga, och ska även sjunga  lite solo tror jag, så det blir skojjj,  hon är så duktig så!

Vill också bara säga att nu är våren äntligen här! Fram med vårjackor, och ut och shoppa blommiga vårkläder! Tänk vad skönt det ska bli med lite sol på sin bleka kropp, snart är det härlig svensk sommar!:)

Tills vi ses nästa gång, "ni vet att jag älskar er!/"Vetemjöl (citat taget från gossip girl)


kÄRLek

image81

C

RSS 2.0