minnen

image79

En rygg vi alla sett förr, stilfull och charmig. Minns ni den sista och absolut bästa, för mig, klassresan vi någonsin varit med på? Helt otroligt bra klass vi hade.
image80
Cardemumma

Can't stand me now

image78
Längesedan jag uppdaterade måste jag säga. Detta har hänt sedan sist:
Hål i armen
Besvärliga föräldrar
Facebook
Vita lögner
Brustna hjärtan
Ignorerade pojkar

Längtar efter lördag och efter att få höra vad ni har haft för er!
Allt känns mellankasst nu faktiskt. Vill lägga mig i ide och sova några veckor. Jag vill bara vara med er, göra allt bra igen...

Sockriga kanelbullekyssar
XOXO PällePärlsocker

Fixat!

Vi kan vara hemma hos mig på lördag, bra va? Bara vi inte stökar till för mycket, bara lite haha.
Jag tänkte att vi kunde träffas vi sju tiden, men jag och någon eller några kan ses innan och köpa maten vi ska äta. Tyvärr så har jag och mjölis redan betsämt vad det blir, men vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna.
De som vill följa med och handla innan kan höra av sig så kan vi ses innan?
Äntligen ses vi!
Dresscode: Det lite finare...
Längtar!

Pratade med Isabelle idag om att VI har gått från 1 till sisådär 6-7, tolka det hur du vill, vi vet att det stämmer. Det ända vi behövde göra var att komma ut ur bubblan.

Ses på lördag! Puss och kram Kanel

p.s. de som vet, jag tittar på systrar i jeans, boken ligger hemma hos mig.d.s

Svenska?

Kan du svara ja på följande påståenden är du med 100% säkerhet Svenska/Svensk:


#Du är blond.................................-Nej

#Du är blåögd............................-Ja

#Du är väldigt lång........................-Nej

#Du är helt crazy......................-Hmmm...men nej

#Du är smal..............................-Ja

#Du står snällt och väntar i kö när du ska handla.....-Ja

#Du är snål.............................-Verkligen inte!

#Du älskar Kalles kaviar.......-Nej! Jag äter hellre svampstuvning eller något annat äckligt

#Vi älskar sill och potatis......-Nej, potatis är väl gott, men ingen sill tack!

#Vi går runt i folkdräkter..............-Nej, eller har ni sett någon i min garderob?

#Vi bor i små, röda, söta stugor med vita knutar i närheten av skogen..........-Nej

#Du är vacker........................-Ehhh, jaa!

Blandade svar va? Okej, en del av påståendena är lite överdrivna, men vissa av dem förknippar man med Sverige. 
Alla har  vi fördomar om varandra, lite kul att veta tycker jag:)
Kommer ni på något mer kul? Skriv ner! 
Puss och kram, Vetekornet 


Tisdag - idag har jag gjort bort mig igen..

Hola, hola småflickorna!

Får skriva snabbt här, har suttit med min bilduppgift i 4 timmar snart och jag är ännu inte färdig, sucksuck...

Man jag har curlat idag! Jag hade ju för mig att jag hade gjort det förut men nej så var inte fallet för ja det var verkligen skitsvårt! Men innan själva bowlingen hände det en grej som bara fick mig att vilja sjunka genom jorden...jag stod ute i pissregnet och väntade på mina goa klasskamrater och när dom hoppar av bussen så hoppar även surfarkillen av (coffeeboy och snyggsnygg om ni vill veta) jag ser att han går åt andra hållet än vad mina klasskompisar går...och ingen vet vad curlinghallen ligger så jag ropar lite för högt "SURFARKILLEN (fast då hans riktiga namn) GÅR ÅT ANDRA HÅLLET!" nu har den där förbskade bussen vart ivägen så jag har inte sett att han har vänt och går ca 3 m bakom mina kompisar...jg hoppas hoppas att han inte hörde men gulliga Hanna upplyser mig om att han tittade och skrattade...asså neej jag känner inte honom och ska inte veta vad han heter...jag har dessutom pratat om honom två gånger med några treor på LM..åkte samma buss som honom hem från curlinghallen, han hade rikligt med herrparfym ( varför måste man skriva herrparfym? räcker det inte med parfym?, är det någon som allvarligt tror att han skulle ha tjejparfym på sig?)

jag måste lärra mig att tänka innan jag öppnar min stora trut.

jag gjorde en jättevurpa på isen i curlinghallen oxå.

/Ägget!

Ps: jag kan förstå att inte bakgrunden med björn gustafsson <3 uppskattades av alla.

just det...

Visst är sidan snygg i rosa!! Kanel


"Delise"

Visst är det så att man gör allt möjligt för att inte hinna med det man måste göra. hhur mycket tid går det åt, åt det?
Visst måste man också alltid ta kort på den som sover?! om man istället sitter och tittar på den som är vaken istället för att ha 1000 bilder på sovande människor, Rätta mig om jag har fel?
Vilket humör är man på när lugn, kärleks muski spelas upp i öronen?

kommer på att skriva så här utan vidare inte riktigt är min grej utab jag tänekr istället, det skulle iochförsig vara coolt att alla sina tankar nedskrivna, i en mapp på datorn eller nåt. fatta all den tid som hade gått åt att skriva ner allt....
Nu när jag för en gångs skull skriver det jag tänker, undra så om jag hade tänkt samma som jag tänker om jag inte skulle skrivit ner det?!
Igentligen frågar man sig själv frågor hela tiden. sådana man inte kan få svar på, eller får man det?

Kom också att tänka på en grej, sådant som jag nu skriver nu är igentlien bara en massa skit, och undra om det som skriver självbiografi som martina haag som skriver skit tänker det hon skriver eller om hon verkligen tänker på hur hon skriver det när hon skriver?
Ungefär som dagbäcker, man försöker göra så att det låter så bra som möjligt så att man sen 10 år senare skall kunna SKRATTA åt det som är roligt och GRÅTA åt det som är sorgligt. Jag menar jag hade aldrig skrivt TYP i min dagbok, om jag hade någon..
Vad jag vet är att när jag läser detta jag har skrivit kommer tänka " vad fan tänkte jag på?" ( och får mna skriva fan och skit?

" röd-svart-vita-blåa-ljusblåa leggings slasch ( eller hur det nu än stavas) strumpebyxor, sådana man har när man åker skidor..."

tänk på mig imorgon -jag har historia prov!

Puss och kram/ Kanel.

DEJT!

PÅ LÖRDAG HAR JAG EN DEJT MED ER ALLA! DEN SOM SÄGER NU ATT DEN INTE KAN FÅR ETT HÅRT SLAG PÅ SJÄRTEN!

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR ÄGGET AF HÖNSSJÄRT

ledig idag..

Jag vet att många inte tror på ett liv efter döden, det är starkt utav dom. Jag själv skulle inte klara av det. tänk att dö och vara död. Jag menar tänk om det händer något. att man blir sjuk eller nåt och bara lever tills man är 30 det betyder att jag/vi bara har 12 är kvar. Har man ett liv efter döden så träffar man alla sina släktingar var man nu än möter dom och så får man träffa sin familj när dom kommer dit man är.

För cirka ett och ett halvt år sedan så avled min farmor samtidigt som det blev min farfar sjuk. Jag kan inte fatta att kärlek kan vara så stark, två främlingar som hittar varandra och så säger det bara klick. Kärlek är viktigt! Det spelar ingen roll vad det är för kärlek, vännskap, partners det viktigaste är att man älskar varandra. Liksom min farmor och farfar. På salgrenska sjukhuset torsdagen den 7 februari avled också farfar. Så idag var det begravning, det var därför jag var ledig, det kändes rätt så. Jag var den som grät minst, och anledningen till att jag grät var nog inte heller för att farfar inte längre fanns utan mer för att jag för andra gången fick se pappa och min farbror gråta som värsta, hans söner. Det skär i hjärtat att bara se. Pappa som aldrig gråter för något utan alltid när det är något.


Det som jag bara blir glad av att veta är att farmor och farfar är tillsammans nu. Jag skulle inte stå ut om jag inte trode på det. Jag respekterar andras åsikter om att inte tro på ett annat liv efter döden men jag förstår bara inte på hur ni inte kan tro det. Som sagt så är det starkt att inte tro det men jag själv är glad att jag kommer att få träffa er på andra sidan. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få säga, vad var det jag sa.


Hoppas vi ses senare idag, det är trots allt över midnatt. Jag har varit uppe alldeles för länge.....!!!!!

puss och kram/ Kanel



Vänner söta

Hej hej hallå bloggen och alla snygga tjejer:)
Hoppas alla haft ett bra lov, vare sig ni har varit i coola staden New York och shoppat i massor (antar jag), haft kul med kompisar på Skärhamn, åkt skidor med familjen ,eller varit hemma och haft trevligt.
Längtar så efter er alla och hoppas vi kan träffas och hitta på något skojjigt snart!

Mitt lov var inget vidare, som ni kanske vet. Tillbringade några dagar på sjukhuset, eftersom jag opererades på tisdagen och var sedan hemma resten av veckan och vilade, men operationen gick bra. Skönt att det är över.
Kul att komma till skolan och träffa kompisarna idag!

Nu är klockan 18:46 och jag är jättetrött..vilket väl inte är så konstigt. Att börja halv nio och sluta halv fem hjälper väl inte precis... Hände väl ingenting speciellt i skolan förutom att vi fick tillbaka matteprovet (som var FAANTASTISKT svårt) jag skojjar inte när jag säger att 31% av klassen inte klarade det (vi räknade ut procenten, så det stämmer faktiskt). 1 fick MVG.. Att jag klarade provet kändes nästan som att få MVG.:)

Jo, bilden jag lägger till hoppas jag ni gillar, jag vet i alla fall att jag och kanel gör det, och ni andra, ni måste väl hålla med? Pärlsocker: detta betyder inte att jag inte håller med dig angående prinsarna, du vet.
 Nåja, som sagt hoppas alla mår väl och att ni har haft ett ypperligt bra lov så höres vi alla snarast tycker jag! PUSSSAR och KRAMAR från mig till er alla
image75


Ett rent helvete!

image72

Jag saknar er så in i Norden!!!! Varför har jag aldrig tid när ni har tid, och ni aldrig tid när jag har tid. Många otrevliga könsord dyker upp i mitt huvud när jag tänker på hur längesedan det var sedan vi sågs. Men inga av dessa är lämpliga att yttra i denna ytterst propra blogg.
Saknar iaf. sönder mig efter er!!! Pärlsocker är bara små vita kulor utan resten av bullen.

NYC here I come! Se ya soon

Yo gott folk.

Längtar till Sommaren08.
'
image71
C<3

amazing things for amazing people

Hej på er!
som vetemjölan har sagt så hade vi jätte trevligt i både fredags och lördags! Som man säger att vackra människor ska ha vackra saker.
De som ska vara hem hela eller ett par dagar på lovet, och som då inte vill sitta hemma och glo i väggen kan väll ta och höra av sig på nummer: 070- ni kan väll resten i huvudet?!
Lisa: Sälen
Isabelle: New york på tisdag
Josefin: Skärhamn på onsdag
Olga: Ledig t.o.m helgen innan lovet.
Alexandra: ?
Camilla: ?

Hoppas att vi ses!
De som kan: Bio och mat på lördag eller söndag?
Puss och kram



hittade en fräck bild också.
Puss


Vetemjöl är en glad och ny medlem

Hej alla vänner!
Här kommer mitt första inlägg, vilket känns skojj! Just nu sitter jag i våran datasal och skriver naturarbete, och jag är väldigt trött.. Jag menar vem orkar gå upp 06.20 på morgonen..? Nåja, jag ska inte klaga, det är rätt så kul att gå i skolan tycker jag.
Hoppas alla goda ingredienser haft en bra helg! Jag har ialla fall det, bowlade i fredags, i och för sig spelade jag ju inte så braa.. men men. I lördags var också kul då jag var på 18 årsmiddag och mina vänner fick en minst sagt eh.. annorlunda 18 årspresent.. eller vad skulle du tycka om att få en bur med två vandrande pinnar..?
Igår var en skön dag, sov länge, läste ut Gossip Girl 2 (läs den)-för alla som gillar Gossip Girl serien, läs även böckerna! Böckerna är oftast bättre än på tv. Tog även en promenad med en av mina systrar, och pluggade lite grann. På kvällen såg jag på "en annan del av Köping", ni har väl inte missat det? Om detta är möjligt, så se det på söndagar 20.30, det är jättebra! Tills nästa gång puss och kram till er alla, och som de säger på gossip girl, "Ni vet att jag älskarer!"/Vetemjöl


image69


tatueringar!


Angelina Jolie har 11 taueringar tror jag..kanske lite för mycket men snygg är hon allt!

Ägget här! Tatueringar har varit väldigt mycket uppe på tapeten nu, asså jag fyller ju 18 om bara 10 månader och typ 24 dagar och tiden går snabbt som attan som ni vet (eller den kanske går långsammare när man väntar på 18-årsdagen..) men det är ju ännA så att att jag har börjat fundera på detta, en liten tatuering i nacken bara? En stjärna eller ängel typ...men mina allra träigaste päron är 2 stora problem i denna frågan...visst jag är 18 och jag får göra vad jag vill men dom vill så gärna förbjuda mig att göra det! Min pappa kommer dra in alla kostnader (okej förmodligen står det fortfarande mat på bordet varje dag) men jag kommer inte att få bidrag från honom, inget körkort ingenting!

Erkänn det låter lite weird? Det allra värsta dom sa vill jag inte ens skriva på bloggen för det är bara pinsamt...så vad ska jag göra?

-Skita i tatueringen?
-Göra den och riskera rätt mycket? 


Pärlsocker, som det förbannade haglet som faller hela tiden.

Hallihallå mina überaktiva bloggvänninor!!!
Jag är ledsen över att jag inte kan träffa er idag, hade gärna följt med och bowlat och tittat på hur ägget löser det som tidigare verkat vara en otrolig fobi för bowlingklot. Tyvärr hade jag redan planer sen innan, och jag vill att ni lägger märke till ordet innan. Det var inte så att jag bangade bowlingen för att jag plötsligt fick något annat för mig. Så skulle jag aldrig göra, jag älskar ju er!!! Nej, jag har varit uppbokad denna fredagen i minst två veckor och bowlingen fick jag reda på först i onsdags, tror jag det var.
Men iaf. jag sitter här och funderar på när jag ska ta och pallra mig hem till pappa. Om någon läser det här inom typ 5 min får ni gärna ta det beslutet åt mig. Ska jag ge mig ut i pissvädret nu? eller Ska jag vänta och se om det inte kan bli lite värre än såhär? Vem vet, kanske börjar det regna stenar snart. Det hade ju varit underhållande.
Saknar er något otroligt!!! Många sockersöta kyssar från pärlsockret.

RSS 2.0