Hej hopp i solskenet

Nu sitter jag och Anna Animal i datasalen, har precis haft naturprov om Ljus och Ljud, hur kul som helst:) haha, dröjer ganska länge tills nästa lektion då det är spanska! Kommer ni ihåg Pärlan och Cardemumma, våra spanska lektioner vi hade tillsammans? haha, det känns som väldigt länge sen...

Ville tacka Kanel, pärlan och ägget för i lördags också- alltid lika kul att umgås, och såklart äta Ben and Jerrys. Pärlan hade något bra citat om dem.. hmm.. hur var det nu..? Översatt till svenska ungefär: "De enda män som förstår kvinnor är Ben och Jerry", eller hur var det Pärlis? Det tyckte jag var kul i alla fall.

En annan jobbig grej idag; vi har konditionstest på gympan, en 5 km lång slinga. Jag har i coh för sig sprungit en del det sista, ca 2 ggr i veckan, även om det denna veckan bara blev 1, men då springer jag kanske 4 km. Det blir sån press nu också. Man får göra sitt bästa, och jag är ju inte dålig precis men jag vill ju ha MVG!!:)


Här är en fin bild förresten, från Mallorca såklart, namnet på bilden var ;"sola och bada hela veckan lång" och det är väl det vi ska göra va?:)
En annan grej-jag tycker ni ska uppdatera och skriva mer på bloggen, nu har det varit mycket Vetemjöl det sista:)
Puss tills vi ses nästa gång! /Vetis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0