Hjälp sökes!

Kära vänninor,
image84
det börjar ju bli dags för att söka skola för min del. MEN, det stora MEN;et är att jag kan inte bestämma mig. Det står ju som bekant mellan LM och Hulebäck. Skulle verkligen behöva råd! Vilken skola tycker DU att jag skulle passa bäst in på? Var tror DU jag kommer trivas bäst?
Puss C

Kommentarer
Postat av: sandra

Jaaa duu!Min kompis går på LM och det beror ju på vad för linje du vill gå på? Men vissa tycker det är jobbigt på LM men om men är en pluggis så går det nog rätt bra :)... I LM har ju dem gudstjänst eller va det heter, varje morgon om du tycker det är kul och lyssna på...och dem är ju rätt kristna men alla är ju inte det, i alla fall inte min kompis :). Hulebäck går en annan av min kompis men hon går på en estetisk linje så det tror jag är väldigt kul. Men om du väljer en estet Linje så är Schillerksa rätt bra..för där går jag :).. men jag vet ju inte vilken linje du vill gå på så jag vet inte vart du passar in :/ :).. Men hoppas det går bra.. Lycka till!

2008-03-11 @ 23:34:03
URL: http://mongji.webblogg.se
Postat av: Pällepellerin

Jag tycker faktiskt att du hade passat bäst på Hulebäck. Men vem vet du kanske hade passat lika bra på LM?

2008-03-12 @ 11:00:41
Postat av: Camilla

Jag går natur men det är löjligt svårt att bestämma mig. Jag har kompisar på båda skolorna och de är alla jättenöjda! Jag gillar skolorna lika mycket.
Tack för hjälpen chicas.

2008-03-12 @ 14:48:34
Postat av: smöret

snälla rara, det är klart du ska välja Hulebäck!!! :P hehe, jag tycker det i alla fall :)

2008-03-12 @ 19:39:20
Postat av: Anonym

Det beror på vad du vill ha utöver skol arbetet. Lm är en skola med elever som vad jag vet siktar ganska högt men ändå hganska lagom. En mycket ren skola vilket jag tycker gör mycket eftersom jag jämnför med den skitiga hovås skolan vi gick i innan det är verkligen stor skillnand. Är man kristen är detta en toppen skola. Är man inte det till och med raka motsattsen är detta en bra skola för kristen profil betyder inte hjärntvätta intevetvadvistår tonåringar! Alla hittar någon att vara med, det finns inte någon som jag ser är själv hela tiden. Om vi tittar på bamba så är det ingen som sitter tyst och ensam vid untag, tex att man inte har lunch på schemat som alla andra. Maten är en helt annan sak...jag tycker om den men den kunde varit bättre. Alla lärare är hellt underbara, vill bara allas bästa går det dåligt så pratar dom med den eleven som har det svårt. Vad jag har hört om andra skolor, både mycket många bra saker och dåliga saker så skulle jag aldrig byta. Hade jag hoppat av eller rest ett år hade jag valt samma skola efter det, ABSOLUT!! Nu vet inte jag hur Hulebäck är, den skolan kanske skulle passa mycket bättre in på dig, så som du är. Det jag kan göra är att bara att göra reklam för min skola, men allt jag säeger och skiver är bara sanning! Det måste kännas rätt. Kram kanelis

2008-03-13 @ 00:06:07
Postat av: C

Tack så mkt (L)!

2008-03-13 @ 00:49:58
URL: http://iseeyou.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0