Snicksnack från vaniljsocker



Vaniljsocker här (fd ägget om ni inte visste det) Jag är redigt trött och sitter och lyssnar på Destiny's child - emotions:) Har hängt med kanel i skärhamn i helgen, när jag blir vuxen och rik ska jag verkligen köpa ett hus där..Då har jag fyra sommarhus(inte till 100 % mina:)) Ett på orust, ett på Öland och ett i Småland :D Kanel and me har  iaf ätit glass som enbart smakade grädde, träffat Joakim och daniel på och pratat massa Mallorca!   



För snart tjejor om snart 22 dagar drar vi till vårat paradis för denna sommaren! Palma Nova /Magaluf, Spanien. När som felsta av oss har slitit klart på dom hemska sommarjobben så packar vi resväskorna och drar :) vetets inlägg här nere lät så fruktansvärt underbart! SNARTSNART slipper jag all koskit, skitjobbiga småungar och allt vad milslånga inköpslistor heter, jag hoppas att ni kommer NJUTA lika mycket som jag!


Va på liseberg med smöret och kanelis idag och hör  vadjag är duktig, jag åkte höjdskräcken, uppskjutet, uppsvinget ocxh balder, det trodde jag inte för några månader sen! :) Ska försöka bli employer där next year tänkte jag!

Pusspuss my darlings

PS: medd till kanel och pälle, hittade bara ett vandrarhem mitt i köpenhamn och där sover man typ 6 i varje rum! No thanks! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0