Vänner söta

Hej hej hallå bloggen och alla snygga tjejer:)
Hoppas alla haft ett bra lov, vare sig ni har varit i coola staden New York och shoppat i massor (antar jag), haft kul med kompisar på Skärhamn, åkt skidor med familjen ,eller varit hemma och haft trevligt.
Längtar så efter er alla och hoppas vi kan träffas och hitta på något skojjigt snart!

Mitt lov var inget vidare, som ni kanske vet. Tillbringade några dagar på sjukhuset, eftersom jag opererades på tisdagen och var sedan hemma resten av veckan och vilade, men operationen gick bra. Skönt att det är över.
Kul att komma till skolan och träffa kompisarna idag!

Nu är klockan 18:46 och jag är jättetrött..vilket väl inte är så konstigt. Att börja halv nio och sluta halv fem hjälper väl inte precis... Hände väl ingenting speciellt i skolan förutom att vi fick tillbaka matteprovet (som var FAANTASTISKT svårt) jag skojjar inte när jag säger att 31% av klassen inte klarade det (vi räknade ut procenten, så det stämmer faktiskt). 1 fick MVG.. Att jag klarade provet kändes nästan som att få MVG.:)

Jo, bilden jag lägger till hoppas jag ni gillar, jag vet i alla fall att jag och kanel gör det, och ni andra, ni måste väl hålla med? Pärlsocker: detta betyder inte att jag inte håller med dig angående prinsarna, du vet.
 Nåja, som sagt hoppas alla mår väl och att ni har haft ett ypperligt bra lov så höres vi alla snarast tycker jag! PUSSSAR och KRAMAR från mig till er alla
image75


Kommentarer
Postat av: kanel

du har bara så rätt mjölis! ses i morgon min kära!

2008-02-21 @ 23:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0